1. Home>

PRO, din 'one-stop-shop' til at organisere din HR aktiviteter

Det er et spændende eventyr at udvikle sin virksomhed i udlandet. Den stigende kompleksitet i din HR- og lønadministration. Problemer med overholdelse af reglerne, fejlagtig dataindtastning eller manglende overensstemmelse med lokale løsninger, er ikke bare frustrerende, det hæmmer også din vækst. SD Worx PRO dækker alle dine behov: et fuldt udbygget HR-system, nøjagtig personaleadministration, smidig centraliseret europæisk lønadministration og medarbejderorienteret talentstyring.

En servicepakke til alle behov inden for lønadministration: GRO, FLO og PRO

Kontakt os
International core HR solution with integrated payroll

Kickstart dine internationale ambitioner

Clock
Fokus på din vækst

Vores skalerbare HR-kerneløsning kan også anvendes til en enkelt medarbejder i et enkelt land og fungerer som en platform for vækst, der giver alle en ensartet oplevelse som en enkelt medarbejder.

Benefits
Glæd dine medarbejdere

Øg medarbejdertilfredsheden med en moderne HR-portal med selvbetjening, korrekte og rettidige lønudbetalinger og et Talent Management-system, der er designet af og for medarbejderne.

Success
Træf hurtigere forretningsmæssige beslutninger

Få en hidtil uset indsigt i hele din udvidede arbejdsstyrke ved at kombinere data fra HR, workforce management og lønadministration i omfattende, nøjagtige rapporter for flere lande

Payroll
Spar penge på implementeringen

Den indbyggede integration af HR-kernen med løn- og personaleadministration forkorter din implementeringstid og undgår brugerdefineret udvikling.

Personal Info
Få ro i sindet

Du skal aldrig mere kæmpe med en lønkørsel eller overskride en deadline. Bøder på grund af problemer med overholdelse af reglerne? En saga blot en saga blot. Vores eksperter har din ryg.

En integreret one-stop HR-løsning

Overlad HR-kernen til dine medarbejdere

Vores fleksible HR-kernesystem SD Worx People, der kan bruges i flere lande, forenkler forvaltningen af hele din udvidede arbejdsstyrke. Hvordan? Ved at gemme alle dine personaledata og integrere alle andre HR-processer i en centraliseret GDPR-kompatibel platform, der er nem at navigere i. Medarbejdere, ledere, lokale lønmedarbejdere og HR-fagfolk forbindes inden for et intuitivt digitalt økosystem, der styres af selvbetjeningsarbejdsgange.

  Leave payroll to our people

  Overlad lønregistrering til vores medarbejdere

  Outsource din internationale lønadministration til vores eksperthold, som dækker de unikke behov i landet for dine medarbejdere i hele Europa. Fra hurtigt skiftende lokale lovbestemmelser til kulturelle forskelle og forventninger - dine lokale lønkonsulenter kender dem som deres egen bukselomme. Stol på dem for nøjagtig og lokal overensstemmende lønregistrering hver eneste cyklus.

   Get more done with Workforce Management

   Få mere ud af det med Workforce Management

   Øg produktiviteten med de integrerede Workforce Management-løsninger. Spar tid og undgå fejl med cloud-baserede værktøjer til tidsvurdering, fraværsstyring og planlægning. Brug vores prækonfigurerede løsning til standard fraværsstyring, eller opskalér til at nyde fordelene ved en komplet strategisk løsning til styring af arbejdsstyrken.

    Focus on your people

    Fokus på dine medarbejdere

    Ændr den måde, du håndterer talenter på, og skab en fremtidssikret organisation i dag. Vores let håndterbare kompetenceplatform hjælper dig med at frigøre det fulde potentiale i dine medarbejdere og teams ved at gøre tre vaner til en del af din virksomhedskultur: kompetenceudvikling, vækstmål og feedbackvaner. Dine medarbejdere får magt over deres egen karriere på en måde, som ikke havde været mulig før.

     Tag din internationale HR- og lønadministration til det næste niveau

      Kontakt os