1. Home>
 2. Innovative løsninger>
 3. Vores løsninger til lønregistrering>

International lønbogholderi- uden besvær

Har du problemer med flere lønleverandører, overholdelse af reglerne og den bedste driftsmodel til dit internationale lønbogholderi? Eliminer denne kompleksitet, og fokuser på din vækst. Vi leverer stærke lokale løntjenester - og går videre - i hele Europa. Samtidig tilbyder vi førende teknologi, en enkelt kontrakt og en global styring, så du bevarer det overordnede overblik.

Kontakt os
International Payroll
map

Europæisk fokus og ekspertise i de enkelte lande

I den komplekse og stærkt regulerede europæiske kontekst kan det være dyrt for din bundlinje og dit omdømme at administrere lønninger dårligt. Vi outsourcer til vores eksperter i landet og sørger for, at din lønregistrering er korrekt og 100 % lovlig, uanset hvor du ansætter. Fra Stockholm til Sevilla og fra det irske til Sortehavet - SD Worx forenkler lønregistrering i hele Europa.

  At gå ud over lønningslisten

  Uanset omstændighederne stopper lønningerne aldrig. Når du støder på en HR-hindring, kan du stole på vores lokale eksperters rådgivning om national arbejdslovgivning, kollektive overenskomster, administration af udstationerede, indtræden på nye markeder og meget, meget mere. For det er det, du har brug for, når du har med strenge lønningsfrister at gøre: et øjeblikkeligt og præcist svar på enhver udfordring, der kommer på din vej.

   Tableau de bord SD Worx People

   Træf hurtigere forretningsmæssige beslutninger

   Hvad har dit HR-team brug for for at skabe strategisk værdi? Realtidsdata, klar indsigt i HR-kernedata, løbende overblik over lønomkostninger og stærke analyser. Det er præcis det, du får gennem præcise, aggregerede rapporter for flere lande. Resultatet: synlighed i lønregistreringer og datadrevne indsigter, der kan drive din virksomhed fremad - uden at du skal bruge evigheder på manuelt arbejde.

    3 layers

    Nyd komforten af en alt-i-en-løsning

    Slut med flere kontrakter, forskellige callcentre i fjerne lande, forvirrende styringsmodeller og et virvar af hvordan-bruger-du-disse-værktøjer. Med SD Worx får du én løsning, der dækker hele spektret, hvilket betyder én kontrakt, ét kontaktpunkt, én styringsmodel og harmoniserede serviceniveauer på alle dine destinationer.

     Com_Everest Group_299x80_nobackground

     Everest Group anerkender SD Worx som Leader i Multi-country Payroll (MCP) Solutions PEAK Matrix 2022 for EMEA.

      Læs mere om vores certificeringer og anerkendelser

      Hvorfor SD Worx?

      Retention / Reward
      75+Års erfaring

      Gründe für SD Worx
      90.000+Kunder

      icon
      5.7 million+Lønsedler pr. måned

      People icon
      7.500+HR-fagfolk

      Verdenskendte virksomheder har tillid til os

      LOGO_Nike
      Komatsu
      Siemens
      LOGO_Total
      LOGO_MercedesBenz

      Vil du vide mere om vores outsourcing af internationale lønninger?