1. Home>

Din tur!

Du vil altid være del af et godt team

Yderligere oplysninger
no-alt

Karriere i SD Worx?

Hvis du har en passion for løn, HR- og arbejdsret og informationsteknologi, så lover vi dig én ting: Hos SD Worx vil du aldrig ende i en kedelig rutine. Vi leverer løsninger til en bred vifte af nationale og internationale kunder og følger principper, hvor den enkelte og dennes bidrag til teamets succes bliver værdsat.

Hvad du kan forvente

At arbejde hos SD Worx betyder at få tillid og tage ansvar, at vise initiativ og frem for alt at blive udfordret af andre. Hos os lærer du af de bedste. Du vil få omfattende uddannelse og træning for at udvikle dine færdigheder, så du kan bevæge dig i alle retninger. Du vil få anerkendelse og fleksibilitet til at styre din karriere i et miljø, hvor fremragende teamwork er en selvfølge.

  Find ud af, hvad du skal bruge for at arbejde hos SD Worx

  Forandring er det nye normale i den digitale verden, dette påvirker, hvordan vi arbejder hos SD Worx. Vores medarbejdere skal ikke længere kun trække på deres egen viden for at yde en optimal indsats. 

  Men hvad betyder det? Skal vi blive overnaturlige væsener med fire mastergrader for at få et fremtidssikret job? Nej.

  Det handler om at have den rette indstilling og beherske 3 grundlæggende færdigheder:

  1. Fleksibilitet: at være indstillet på at forvente det uventede.
    
  2. At være åben over for forandringer og kunne se tingene udefra: at sætte os i vores kunders sted.
    
  3. At være forbundet: det er ikke det, du ved, der gør forskellen, men de mennesker, du er forbundet med, og hvordan du får adgang til og deler information med dem.
   WorldMap

   Find nye karrieremuligheder i Danmark og resten af Europa

    Yderligere oplysninger