1. Home>

Team SD Worx - Denmark

SD Worx er stolte af at være hovedsponsor for verdens bedste kvindecykelhold, som er lige så engageret i resultater som vi er.

Den officielle hjemmeside for Team SD Worx
Team SD Worx Protime 2024_2

Ingen tilfældighed

Det er ikke tilfældigt, at SD Worx som en førende leverandør af personløsninger valgte at sponsorere verdens førende kvindecykelhold. Ligesom inden for HR & lønadministration samler cykling talent, teknologi og teams for at tackle de sværeste udfordringer - i livet og på arbejdet.

Grænsen mellem arbejde og privatliv bliver mere og mere flydende. Det er derfor, at SD Worx udvikler løsninger til mennesker for livet. For arbejdet. For arbejdsgivere og arbejdstagere. For dig. Valget af et kvindeteam er bevidst: Hos SD Worx og hos mange af vores kunder, står emnet mangfoldighed højt på ledelsens dagsorden. Ved at støtte kvindelig cykling ønsker vi, at sætte vores penge i spil og give kvindelige talenter mulighed for at nå deres fulde potentiale.

  Mangfoldighed er vigtigt for os

  Team sd worx

  Mangfoldighed er vigtigt for os - derfor sponsorerer vi et kvindecykelhold

  fredag den 31. marts 2023

  De fleste sponsorpenge går til mænds sportsgrene. Men SD Worx valgte kvindesport, da de skulle vælge en sponsorpartner. Verdens bedste kvindecykelhold hedder Team SD Worx - en sponsoraftale i tråd med virksomhedens fokus på mangfoldighed og teamwork.

  Læs mere