1. Home>

Innovative løsninger

Der er en enorm strategisk værdi i effektiv HR, og med vores skræddersyede og skalerbare løsninger kan du indhente den værdi. Hos SD Worx har vi hjulpet store og mellemstore virksomheder, organisationer og den offentlige sektor med at passe på deres medarbejdere i over 75 år. Så uanset om du ønsker løn-, medarbejder- eller HR-løsninger, vil din organisation få den støtte, du har brug for for at kunne konkurrere på fremtidens marked. 

Book et møde
woman_smiling
Woman_on_the_phone

HR-system

Optimer og strømlining af dine HR-aktiviteter

Vores centrale HR-løsninger gør livet lettere for både dine medarbejdere og dine HR-chefer. Med automatiserede og tilpassede tjenester kan du sikre, at vigtige processer ikke går i vasken, samtidig med at du bevarer fuld synlighed på tværs af din organisation. Vores bedste HR-software i sin klasse giver dig mulighed for at spare tid, ressourcer og energi i hele din virksomhed, uden at du behøver at give afkald på kritisk kontrol. 

  Læs mere om HR-systemer
  men_working

  Løn

  Løn, der altid passer

  Fællesnævneren for alle HR-afdelinger er, at lønningerne skal udbetales korrekt og til tiden. Ingen medarbejder vil være glad, hvis der er rod i lønningerne hver måned, og du kan miste store ressourcer ved ikke at kunne garantere en fejlfri levering. Med vores cloud-baserede teknologi og outsourcede løntjenester kan du strømline dine lønprocesser og få sikker lønadministration hver gang. Du behøver aldrig mere at bekymre dig om tidskrævende og risikable lønprocesser. 

   Læs mere om Løn
   woman_smiling

   Løn Outsourcing

   Nøglen til smidige betalinger

   Lønadministration kræver specialiserede kompetencer, som løbende skal opdateres, og derfor vælger flere og flere at outsource deres løn- og HR-administration. Vi har nogle af Danmarks (og Europas) mest vidende folk inden for løn og HR. Hvorfor ikke outsource dine løntjenester til os?

    Læs mere om Løn Outsourcing
    men_working

    Workforce Management

    Sigt efter lavere lønomkostninger og højere produktivitet

    Det kan være afgørende for din virksomheds udvikling at sætte den rigtige person i det rigtige job. Vores software til personaleadministration hjælper dig med at optimere din personaleadministration. Med værktøjer til tidsregistrering, prognoser for lønomkostninger og planlægning af arbejdsstyrken kan du tilpasse dig din organisations strategi på kort og lang sigt. Vi deler gerne ud af vores ekspertise for at hjælpe dig i gang. 

     Kontakt os for mere information

     Vores partnerskaber bygger på tillid og partnerskab

     telia
     EH
     Claes Ohlson
     Karinna-Kærmølle-Calendly-book-meeting

     Book et online møde med Karinna

     Har du spørgsmål og bekymringer om, hvordan du kan tage din organisation til det næste niveau ved hjælp af HR- eller lønsystemer, outsourcing eller andre tjenester? Mød Karinna til et 30-minutters online-møde. 

      Book møde med Karinna