1. Home>
Människa med papper

Et kig på fradragsberettigede repræsentationsudgifter

Løn
error text broken glass font5 almindelige fejl i lønudbetalingen (og hvordan I undgår dem)Løn
group young business people working officeJeres guide til outsourcing af international lønadministrationLøn
3 Gründe für Job Ghosting durch ArbeitnehmerSlutlønLøn
Tag kontakt med os!Har du nogen spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os. Ved behov for flere informationer, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står gerne til rådighed og svarer på dine spørgsmål.Kontakt os
Blogpost-DK-Equiality
Blog

4 eksperttips til at overvinde løngabet mellem kønnene i din virksomhed

European Equal Pay Day falder i midten af november og markerer symbolsk, hvornår kvinder holder op med at tjene penge i løbet af året. I hele EU tjener mænd 12,7 % mere, hvilket svarer til 1,5 månedsløn. Matcher din virksomhed gennemsnittet? Ifølge EU's direktiv om løngennemsigtighed er denne viden nu et must for mange organisationer. Lønforskelle går ud over både medarbejderoplevelsen og virksomhedens vækst, så hvordan mindsker man kløften? Vi bad vores CPO, Bruce Fecheyr-Lippens, om at dele sine råd.

15.11.2023
dk_ebook_fake_digitalization
e-bog

"Undgå at HR-digitalisering giver bagslag" EBOOK - GRATIS RESSOURCE

For de fleste er digitalisering et begreb, der har været slidt op i lang tid. Men hvad betyder denne "buzz" egentlig? Vi stillede spørgsmålet og fik svar fra næsten 300 HR-eksperter i en undersøgelse om digitaliseringsprojekter inden for HR og løn. Vi har samlet svarene i en e-bog.

Download vores gratis e-bog "Er HR faldet over digitalisering, der har givet bagslag?", hvor du får konkrete tips til, hvordan du undgår faldgruberne, og hvad der er vigtigt at tage højde for, når du planlægger et digitaliseringsprojekt. Vi ønsker, at bogen skal sætte tanker i gang og give konkret hjælp til planlægning og implementering af fremtidige digitaliseringsprojekter.

25.10.2023
dk_guide_7_tips_new_payroll
Guide

"7 konkrete tips til nyt lønsystem" GUIDE - GRATIS RESSOURCE

Det rigtige valg af system vil frigøre værdifuld tid og spare din organisation for betydelige omkostninger.

Bruger din virksomhed meget tid på at håndtere papirkvitteringer og andre manuelle, tidskrævende lønopgaver? Så er det på tide at skifte til et fuldautomatisk og dynamisk lønsystem, der frigør værdifuld tid for dine medarbejdere og sparer din organisation for betydelige omkostninger.

I denne guide giver vi dig 7 konkrete ting, du skal overveje, før du investerer i et nyt lønsystem.

9.10.2023
dk_guide_6_tips_for_success_with_payroll_outsourcing
Guide

"6 tips til succes medoutsourcing af løn" GUIDE - GRATIS RESSOURCE

Vi har i lang tid finpudset vores rutiner, før ydelserne blev produceret,og kan nu tilbyde automatiseringsværktøjer, der kan tagelønadministrationen til et helt nyt niveau. Ikke desto mindre er detikke sådan, at outsourcingen af lønadministration vil lykkes. Detkræver også viden og engagement fra kundens side.

Nøglen til succesfuld lønoutsourcing ligger hos kunden, så vi harsamlet 6 tips til at hjælpe dig med at få succes med lønoutsourcing aflønadministration

9.10.2023
dk_guide_unexpectedly-simple
Guide

"Uventet Simpelt" GUIDE - GRATIS RESSOURCE

Hvis du læser dette, går vi ud fra, at du har overvejet, om en managed payroll-service er det rigtige valg for din virksomhed. Og du arbejder sandsynligvis mod bredere forretningsmål som at reducere dine samlede ejeromkostninger, øge effektiviteten, forbedre forretningskontinuitetsplaner eller reducere risici.

Men det hele virker ret komplekst, og du er usikker på, hvor du skal starte, ikke? Din nuværende research har ført dig til forskellige internetsider og fora, men du føler sikkert stadig, at du har brug for svar på nogle ret grundlæggende spørgsmål, hvis du skal tackle en seriøs business case. Bare rolig, vi dækker dig ind med vores nye guide.

9.10.2023
dk_guide_making_payroll_a_piece_of_cake
Guide

"Gør payroll spiselig" GUIDE - GRATIS RESSOURCE

Uanset om du er den, der redder dagen i en krise, løser problemer som en ninja, eller du allerede er på vej til toppen, vil du vide, at lønningsopgaverne udvikler sig hurtigt. Forkæl din usunde besættelse 8 mundrette måder.

9.10.2023
Människa med papper
Blog

Et kig på fradragsberettigede repræsentationsudgifter

Lad os dykke ned i de indviklede regler omkring repræsentationsudgifter og forsøge at forstå, hvad der kan trækkes fra, og hvor grænserne går. En verden af forretningsforbindelser og udgifter kan virkelig være forvirrende, og det er vigtigt at have et godt greb om disse ting.

9.10.2023
Workation
Blog

Derfor bør dine personalegoder omfatte "workation"

I sommer indførte SD Worx en "workation"-politik, så medarbejderne kan kombinere arbejdsdage og ferie/weekend for at tilbringe tid i udlandet. Medarbejdere kan nu bruge op til 20 arbejdsdage på at arbejde i et af de 24 lande, hvor vi har en juridisk enhed. Ændringen har været populær: over 300 workation-ansøgninger er blevet godkendt i de sidste 2 måneder! 

By Azra Ahmed3.10.2023
error text broken glass font
Blog

5 almindelige fejl i lønudbetalingen (og hvordan I undgår dem)

Selv mindre fejl i lønudbetalingen kan have store konsekvenser, fra juridiske bøder til tab af medarbejdernes tillid. Overalt i Europa håndterer virksomheder løn på forskellige måder. Nogle stoler på deres egne systemer, teknologier og viden. Andre foretrækker at outsource lønprocessen helt eller delvist. Her er de 5 mest almindelige lønfejl, og hvordan I undgår dem.

8.9.2023