1. Home>
Trends

5 HR-tendenser, du skal holde øje med i 2024

HR
error text broken glass font5 almindelige fejl i lønudbetalingen (og hvordan I undgår dem)Løn
HR leser om det nye direktivet CSRDSådan kan HR leve op til EU's nye CSRD-direktivHR
DK_blog_afskaffelse_af_store_bededagAfskaffelsen af Store BededagHR
Tag kontakt med os!Har du nogen spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os. Ved behov for flere informationer, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står gerne til rådighed og svarer på dine spørgsmål.Kontakt os
DK_holiday_guide
Guide

Gratis guide - Alt hvad du behøver at vide om ferie og feriepenge. Forklaret på en enkel måde.

Vi får hvert år mange spørgsmål om ferieregler og feriepenge. Derfor har vi samlet alle de oftest stillede spørgsmål i en guide til dig: Ferieregler - enkelt forklaret! 

24.5.2024
Kädet vaihtavat seteleitä keskenään
Blog

Løndirektivet: hvordan påvirker det lønadministration og rekruttering

Sidste år vedtog Europa-Parlamentet direktivet om ligeløn, som har til formål at styrke princippet om ligeløn for kvinder og mænd ved at forbedre løngennemsigtigheden. Ifølge direktivet må rapporter, der bruges til at sammenligne lønnen for forskellige grupper af arbejdstagere i virksomheder, ikke afsløre uforklarlige forskelle, der ikke er baseret på faktorer som uddannelse eller kvalifikationer. 

20.5.2024
Nainen istuu työpöydän ääressä ja katsoo tietokonetta
Blog

Løndirektivet og dets fremtidige indvirkning på virksomheder

Hvis der er et emne, som har været på dagsordenen i organisationer i det seneste år, så er det direktivet om ligeløn og dets fremtidige indvirkning på virksomheder. 

Lønlighed har tiltrukket sig en betydelig mængde opmærksomhed, ikke mindst fordi der også er mange oplysninger omkring det, som ikke er sande. Så hos SD Worx ville vi gerne se nærmere på, hvilke oplysninger der i øjeblikket cirkulerer om løngennemsigtighed, og tackle de mest almindelige misforståelser.  

13.5.2024
SD Worx SAP SuccessFactors webinaari
Webinar

Future-proofing and enhancing your people processes

Have you implemented SAP SuccessFactors or are considering it? Knowing where you are and the state you are in, will determine the likelihood of success going forward. SD Worx will provide some insights to understand your current situation for you to understand the best possible path ahead for your company.

29.5.2024
businesswoman seminar drawing graph
Blog

Ud over det grundlæggende: Løft HR-oplevelsen

I takt med at HR-funktionen udvikler sig, skal organisationer gøre mere end blot at opfylde de grundlæggende forventninger hos deres arbejdsstyrke. Det handler om at gå videre - at give en bedre HR-oplevelse der fremmer engagement, produktivitet og vækst. Men hvordan kan HR-teams komme ud over det basale og virkelig løfte medarbejderoplevelsen?

17.4.2024
Gruppe nutzt die Dienstleistungen von SD Worx für Compliance und Reports
Blog

Små og mellemstore virksomheder og deres vækstudfordringer

Små og mellemstore virksomheder (SMV'er) er livsnerven i økonomier verden over. Deres smidighed, innovation og evne til hurtigt at tilpasse sig bidrager væsentligt til den økonomiske vækst. Men det er ikke let at navigere i det komplekse forretningslandskab, mens man vokser - både som organisation og på tværs af nye markeder. Nedenfor vil vi udforske de mangefacetterede udfordringer, som SMV'er møder på tværs af forskellige virksomhedsstørrelser, ved at trække på indsigter fra Holland, Storbritannien, Tyskland og Finland.

9.4.2024
AI-symbol med laptop i bakgrunden
Blog

AI i HR - at navigere i overgangen

Hvordan kan HR-ledere tilpasse sig og præstere under AI-revolutionen? For nylig delte SD Worx' HR-evangelist Jan Laurijssen sine tanker om emnet i foredraget "Mellem håb og Hype", hvor han forklarede AI's voksende rolle på arbejdspladsen. Her har vi opsummeret fem vigtige konklusioner fra foredraget.

15.3.2024
Bilde av talerne til webinaret
On-demand webinar

AI and HR - between hope and hype

AI er for alvor på vej til at blive en del af vores hverdag, men mange af os mangler en grundig forståelse af, hvordan AI påvirker HRM (Human Resource Management). I vores webinar den 10. april vil vi forsøge at afklare de mange forskellige hypoteser og antagelser om AI's betydning for HR.

10.4.2024
blog-image-denmark-hr-payroll
Blog

Navigering i HR- og lønregler i Danmark - En omfattende guide

Det er svært at forstå regler, compliance-krav og best practices. Denne guide giver dig den indsigt, du har brug for til at strømline din HR og løn effektivt.

22.2.2024