1. Home>

Om os

Vi er et team af HR- og lønspecialister, udviklere, lønnørder, projektledere, implementeringseksperter, CX-eksperter, løsningsarkitekter, teknikere og konsulenter. Vi arbejder hos SD Worx, fordi vi nyder at udvikle og levere løsninger, der hjælper vores kunder med at få en mere enkel hverdag. Vi har nogle af de bedste hjerner i HRM-branchen til at arbejde for os.

Book møde
woman in the office
People iconHvad skal vi gøre?

Vi er en førende leverandør, der udvikler, producerer og leverer komplette løn- og HR-løsninger til små, mellemstore og store virksomheder, organisationer og den offentlige sektor.

icon sendVores strategi

Vi udnytter alle mulighederne inden for cloud computing og mobile løsninger til, at forenkle og udvikle områder inden for HR og lønadministration.

Fyverkerier ikonVores mål

At gøre HR-processer nemmere og mere tilgængelige for HR, ledere og medarbejdere, så medarbejderne kan bruge mere tid på at udføre deres arbejde.

Kvinna laptop

For os er det mennesker og ikke teknologi, der kommer i første række.

Ingen nyder udgiftsstyring eller har lyst til tidsrapportering. Det forstår vi godt. Men ved at forenkle processerne kan vi frigøre kostbar tid og energi, så du kan fokusere på selve arbejdet – som er det, der er vigtigt for dig og din virksomhed.

Vi laver værktøjer til folk, der kan arbejde hvor som helst, når som helst og på alle platforme. Fordi vi selv udvikler vores løsninger, er der kort vej fra vores kunders behov til videreudvikling af løsningerne.

  Hvad betyder SD Worx?

  Vad betyder SD Worx?

  Hvad betyder SD Worx?

  fredag den 17. december 2021

  Vidste du, at SD Worx har over 75 års erfaring med løn- og HR-arbejde? Det hele startede i 1945, ved afslutningen af Anden Verdenskrig. I den kaotiske tid havde den belgiske regering brug for hjælp, og SD Worx blev grundlagt. I dag støtter SD Worx virksomheder i over 150 lande og findes i 26 lande. Hvad er hemmeligheden bag denne succeshistorie?

  Læs mere
  Story

  Vores værdier hos SD Worx Danmark

  Du er det vigtigste for os. Lige siden starten på vores 75-årige rejse mod innovation og fremtidens HR- og lønsystemer, har vores kunder været vores vigtigste fokus. SD Worx' primære mål er, at du har tillid til, at vi kan forbedre din organisation, så du opnår den succes, du ønsker. Vores værdier er vores løfte til dig, vores kunde.

   Løn og HR-systemer - Løsninger, der gør dit arbejde nemt

   Payroll Software

   SD Worx Software

   Flere oplysninger
   Flawless payroll

   Løn Outsourcing

   Flere oplysninger
   payroll

   International Løn

   Flere oplysninger
   SD Worx Local presence

   Fakta og tal

   • Vi har mere end 75 års ekspertise inden for HR og løn
   • Vi beskæftiger over 7.500 HR-fagfolk
   • Hver måned arbejder vi for over 5.7 millioner medarbejdere
   • Hver dag finder vi 5.000 vikarer
   • Vi arbejder for mere end 90.000 kunder
   • Vi dækker mere end 150+ lande på verdensplan
   • Vi er til stede i 26 lande
   • Vi opnåede en konsolideret omsætning på mere end 1.058 millioner euro i 2023
    Karinna-Kærmølle-Calendly-book-meeting

    Book et online møde med Karinna

    Har du spørgsmål til – eller interesses i at vide om, hvordan du kan føre din organisation op på næste niveau ved hjælp af HR- eller lønsystemer, outsourcing eller andre tjenester? Book et 30 min. Online møde med Karinna. 

     Book et møde med Karinna