1. Home>

E-bog og Guider

Her finder du e-bøger og guides om HR, løn og outsourcing af løn.

Kolme naista istuu pöydän ääressä ja heittää ylävitoset

E-bog og Guider DK

Guide

Gratis guide - Alt hvad du behøver at vide om ferie og feriepenge. Forklaret på en enkel måde.

Vi får hvert år mange spørgsmål om ferieregler og feriepenge. Derfor har vi samlet alle de oftest stillede spørgsmål i en guide til dig: Ferieregler - enkelt forklaret! 

24.5.2024

e-bog

"Undgå at HR-digitalisering giver bagslag" EBOOK - GRATIS RESSOURCE

For de fleste er digitalisering et begreb, der har været slidt op i lang tid. Men hvad betyder denne "buzz" egentlig? Vi stillede spørgsmålet og fik svar fra næsten 300 HR-eksperter i en undersøgelse om digitaliseringsprojekter inden for HR og løn. Vi har samlet svarene i en e-bog.

Download vores gratis e-bog "Er HR faldet over digitalisering, der har givet bagslag?", hvor du får konkrete tips til, hvordan du undgår faldgruberne, og hvad der er vigtigt at tage højde for, når du planlægger et digitaliseringsprojekt. Vi ønsker, at bogen skal sætte tanker i gang og give konkret hjælp til planlægning og implementering af fremtidige digitaliseringsprojekter.

25.10.2023

Guide

"7 konkrete tips til nyt lønsystem" GUIDE - GRATIS RESSOURCE

Det rigtige valg af system vil frigøre værdifuld tid og spare din organisation for betydelige omkostninger.

Bruger din virksomhed meget tid på at håndtere papirkvitteringer og andre manuelle, tidskrævende lønopgaver? Så er det på tide at skifte til et fuldautomatisk og dynamisk lønsystem, der frigør værdifuld tid for dine medarbejdere og sparer din organisation for betydelige omkostninger.

I denne guide giver vi dig 7 konkrete ting, du skal overveje, før du investerer i et nyt lønsystem.

9.10.2023

Guide

"6 tips til succes medoutsourcing af løn" GUIDE - GRATIS RESSOURCE

Vi har i lang tid finpudset vores rutiner, før ydelserne blev produceret, og kan nu tilbyde automatiseringsværktøjer, der kan tagelønadministrationen til et helt nyt niveau. Ikke desto mindre er outsourcing af lønadministrationen ikke en opskrift på succes. Det kræver også viden og engagement fra kundens side.

Nøglen til succesfuld lønoutsourcing ligger hos kunden, så vi har samlet 6 tips til at hjælpe dig med at få succes med lønoutsourcing aflønadministration

9.10.2023

Guide

"Uventet Simpelt" GUIDE - GRATIS RESSOURCE

Hvis du læser dette, går vi ud fra, at du har overvejet, om en managed payroll-service er det rigtige valg for din virksomhed. Og du arbejder sandsynligvis mod bredere forretningsmål som at reducere dine samlede ejeromkostninger, øge effektiviteten, forbedre forretningskontinuitetsplaner eller reducere risici.

Men det hele virker ret komplekst, og du er usikker på, hvor du skal starte, ikke? Din nuværende research har ført dig til forskellige internetsider og fora, men du føler sikkert stadig, at du har brug for svar på nogle ret grundlæggende spørgsmål, hvis du skal tackle en seriøs business case. Bare rolig, vi dækker dig ind med vores nye guide.

9.10.2023

Guide

"Gør payroll spiselig" GUIDE - GRATIS RESSOURCE

Uanset om du er den, der redder dagen i en krise, løser problemer som en ninja, eller du allerede er på vej til toppen, vil du vide, at lønningsopgaverne udvikler sig hurtigt. Forkæl din usunde besættelse 8 mundrette måder.

9.10.2023

e-bog

Sådan bliver du en foretrukken arbejdsgiver

Hele 42 % af de europæiske arbejdsgivere har svært ved at finde talenter. Og det bliver sandsynligvis værre, før det bliver bedre. Det er kun de foretrukne arbejdsgivere, der ikke er berørt. Men hvordan bliver du en? Vi har samlet en liste med 9 måder at øge din tiltrækningskraft på. SD Worx' eksperter guider dig gennem dem, mens de deler indsigt, bemærkelsesværdige tal, tips og meget mere.

15.11.2022

e-bog

Sådan bliver du en HR-data- og analysehelt

Hvad nu, hvis din virksomheds superkraft har været gemt i det skjulte? HR-data og -analyser kan være kryptonit til forretningsudfordringer som f.eks. kapacitetsplanlægning, personaleomkostninger, mangel på færdigheder, produktivitetsproblemer osv. Men ligesom superhelte skal du udvikle evner for at nå din sande styrke. Tjek vores e-bog, og start din helterejse!

14.11.2022
  • Previous
  • 1
  • Next