For Life. For Work.

Løn- og personaleadministration skal være i eksperthænder

Team SD Worx

I dagens verden har folk brug for at blive inspireret af det, de laver, og have frihed til at fokusere på det, der virkelig betyder noget. Organisationer har brug for mennesker, der er dynamiske, motiverede og understøttet af den bedste teknologi. Som Europas førende leverandør af HR- og lønløsninger gør SD Worx mennesker til den primære kilde til værdi for dine kunders virksomheder.

Kontakt os
Team SD Worx

ARBEJDE MED OS

Hvis du brænder for medarbejderforhold, HR eller teknologi, kan vi love dig én ting: Hos SD Worx vil du altid udvikle dig, du vil aldrig sidde fast. Vi leverer løsninger, der får det bedste ud af hver enkelt medarbejder. Og vi gør det, fordi vi har en stor national, regional og international kundebase, der kan hjælpe dig med at vokse.

  Opdag vores løsninger

  Vi tænder gnisten til succes for at hjælpe din virksomhed med at vokse og gøre det muligt for alle de mennesker, der udgør den, at udvikle sig.

  I mere end 75 år har vi tilbudt løn- og HR-løsninger, der giver folk mulighed for at udvikle sig gennem alle faser af deres arbejdsliv.

  Vi er konstant opdateret om arbejdslivet, især i Europa, med dets egne særpræg og forskelle.

  Vi omsætter vores viden til praktiske løsninger med inspirerende indhold, så du og dit team altid er et skridt foran.

   Disse internationale kunder stoler på os

   Logo-Mercedes_80x80
   Logo-Parexel_80x80
   Logo-McCain_80x80
   Logo-Total_80x80