For Life. For Work.

Løn- og personaleadministration skal være i eksperthænder

I dagens verden har folk brug for at blive inspireret af det, de laver, og have frihed til at fokusere på det, der virkelig betyder noget. Organisationer har brug for mennesker, der er dynamiske, motiverede og understøttet af den bedste teknologi. Som Europas førende leverandør af HR- og lønløsninger gør SD Worx mennesker til den primære kilde til værdi for dine kunders virksomheder.

Kontakt os
Team SD Worx

ARBEJDE MED OS

Hvis du brænder for medarbejderforhold, HR eller teknologi, kan vi love dig én ting: Hos SD Worx vil du altid udvikle dig, du vil aldrig sidde fast. Vi leverer løsninger, der får det bedste ud af hver enkelt medarbejder. Og vi gør det, fordi vi har en stor national, regional og international kundebase, der kan hjælpe dig med at vokse.

  Opdag vores løsninger

  Vi tænder gnisten til succes for at hjælpe din virksomhed med at vokse og gøre det muligt for alle de mennesker, der udgør den, at udvikle sig.

  I mere end 75 år har vi tilbudt løn- og HR-løsninger, der giver folk mulighed for at udvikle sig gennem alle faser af deres arbejdsliv.

  Vi er konstant opdateret om arbejdslivet, især i Europa, med dets egne særpræg og forskelle.

  Vi omsætter vores viden til praktiske løsninger med inspirerende indhold, så du og dit team altid er et skridt foran.

   Disse internationale kunder stoler på os

   LOGO_MercedesBenz
   Logo-Parexel_80x80
   LOGO_McCain
   LOGO_Total
   blog-image-denmark-hr-payroll

   Navigering i HR- og lønregler i Danmark - En omfattende guide

   torsdag den 22. februar 2024

   Det er svært at forstå regler, compliance-krav og best practices. Denne guide giver dig den indsigt, du har brug for til at strømline din HR og løn effektivt.

   Læs mere her
   DK_blog_afskaffelse_af_store_bededag

   Afskaffelsen af Store Bededag

   onsdag den 7. februar 2024

   Beslutningen om at afskaffe Store Bededag som helligdag i Danmark har medført en række konsekvenser for arbejdsgivere. Læs denne artikel for bedre at forstå dem

   Læs mere her
   HR leser om det nye direktivet CSRD

   Sådan kan HR leve op til EU's nye CSRD-direktiv

   tirsdag den 30. januar 2024

   Hvad er CSRD, og hvordan påvirker det dig som HR-medarbejder? Vi afklarer begreberne og giver 5 tips til, hvordan HR bedst kan leve op til EU's nye CSRD-direktiv.

   Læs mere her
   Trends

   5 HR-tendenser, du skal holde øje med i 2024

   tirsdag den 16. januar 2024

   Undrer du dig over, hvad det næste bliver i arbejdslivet? Vi spurgte vores eksperter, hvordan de forudser, at HR-trends vil udvikle sig i 2024. Se deres top 5 anbefalinger.

   Læs mere her
   Businessman pointing graphs symbols

   5 trin til effektive HR-analyser og -rapporter

   mandag den 11. december 2023

   At indsamle alle de relevante HR-data i din organisation er én ting. At omdanne dem til brugbare og effektive indsigter er noget helt andet. Det er her, dataanalyse og intuitiv rapportering kommer ind i billedet...

   Læs mere her
   futuristic blog post6

   Hvordan generativ AI kan påvirke medarbejderrejsen

   mandag den 4. december 2023

   Afhængigt af hvem du spørger, er generativ AI vores redning, apokalypsen, en gamechanger eller et modefænomen. En ting er sikkert: Siden lanceringen af ChatGPT i november 2022 har det været det helt store samtaleemne. Hvad betyder det for HR? Her er fem nye use cases, der viser, hvad generativ AI kan - og ikke kan - gøre for HR og dine medarbejdere.

   Læs mere her