For Life. For Work.

Løn- og personaleadministration skal være i eksperthænder

I dagens verden har folk brug for at blive inspireret af det, de laver, og have frihed til at fokusere på det, der virkelig betyder noget. Organisationer har brug for mennesker, der er dynamiske, motiverede og understøttet af den bedste teknologi. Som Europas førende leverandør af HR- og lønløsninger gør SD Worx mennesker til den primære kilde til værdi for dine kunders virksomheder.

Kontakt os
Team SD Worx

ARBEJDE MED OS

Hvis du brænder for medarbejderforhold, HR eller teknologi, kan vi love dig én ting: Hos SD Worx vil du altid udvikle dig, du vil aldrig sidde fast. Vi leverer løsninger, der får det bedste ud af hver enkelt medarbejder. Og vi gør det, fordi vi har en stor national, regional og international kundebase, der kan hjælpe dig med at vokse.

  Opdag vores løsninger

  Vi tænder gnisten til succes for at hjælpe din virksomhed med at vokse og gøre det muligt for alle de mennesker, der udgør den, at udvikle sig.

  I mere end 75 år har vi tilbudt løn- og HR-løsninger, der giver folk mulighed for at udvikle sig gennem alle faser af deres arbejdsliv.

  Vi er konstant opdateret om arbejdslivet, især i Europa, med dets egne særpræg og forskelle.

  Vi omsætter vores viden til praktiske løsninger med inspirerende indhold, så du og dit team altid er et skridt foran.

   Disse internationale kunder stoler på os

   Logo-Mercedes_80x80
   Logo-Parexel_80x80
   Logo-McCain_80x80
   Logo-Total_80x80
   error text broken glass font

   5 almindelige fejl i lønudbetalingen (og hvordan I undgår dem)

   fredag den 8. september 2023

   Selv mindre fejl i lønudbetalingen kan have store konsekvenser, fra juridiske bøder til tab af medarbejdernes tillid. Overalt i Europa håndterer virksomheder løn på forskellige måder. Nogle stoler på deres egne systemer, teknologier og viden. Andre foretrækker at outsource lønprocessen helt eller delvist. Her er de 5 mest almindelige lønfejl, og hvordan I undgår dem.

   Læs mere her
   Confidence Trust

   Sådan genopretter du medarbejdernes tillid gennem digitalisering

   fredag den 1. september 2023

   Tillid til både sig selv og sin arbejdsgiver er afgørende for, at medarbejderne får succes på jobbet. Nogle mennesker tænker måske på selvtillid som en binær egenskab, som noget man enten har eller ikke har. Men det er ikke sandt. Den kan opbygges (eller gendannes) over tid. Og de rigtige digitale løsninger er ofte en katalysator for medarbejdernes selvtillid.

   Læs mere her
   Människa med papper

   Et kig på fradragsberettigede repræsentationsudgifter

   mandag den 9. oktober 2023

   Lad os dykke ned i de indviklede regler omkring repræsentationsudgifter og forsøge at forstå, hvad der kan trækkes fra, og hvor grænserne går. En verden af forretningsforbindelser og udgifter kan virkelig være forvirrende, og det er vigtigt at have et godt greb om disse ting.

   Læs mere her
   blog-hero-image-denmark

   3 grunde til, at internationale virksomheder bør overveje outsourcing af lønadministrationen

   tirsdag den 1. august 2023

   Hvorfor bliver outsourcing mere og mere populært i disse tider med konstant forandring? Hvad er fordelene ved at outsource lønadministrationen, når din virksomhed ekspanderer internationalt? De, der allerede høster fordelene ved outsourcing af løn, fortæller, at disse er de tre mest overbevisende:

   Læs mere her
   3 Gründe für Job Ghosting durch Arbeitnehmer

   Slutløn

   torsdag den 15. juni 2023

   Hvad er slutløn? En slutløn er noget, der udbetales, når en medarbejder i virksomheden forlader sin stilling. Det omfatter lønnen for den tid, der er arbejdet indtil ansættelsens ophør, eventuel resterende løn og den optjente ferie.

   Læs mere her
   Women Standing beside Corkboard

   3 tips, der vil forenkle din lønservice

   onsdag den 7. juni 2023

   Her er nogle korte tips, der vil forenkle din lønadministration, hvis du overvejer at outsource lønadministrationen.

   Læs mere her