1. Home>
 2. Event & Webinar>

AI and HR - between hope and hype

AI er for alvor på vej til at blive en del af vores hverdag, men mange af os mangler en grundig forståelse af, hvordan AI påvirker HRM (Human Resource Management). I vores webinar den 10. april vil vi forsøge at afklare de mange forskellige hypoteser og antagelser om AI's betydning for HR.

Se det inspirerede webinaret
Bilde av talerne til webinaret

optaget på:

Udfyld formularen for at se webinaret

  Webinar: AI og HR - mellem håb og hype

  På godt og ondt er AI allerede på vej ind på vores arbejdspladser. Men mange af os mangler en ordentlig forståelse af, hvordan brugen af AI påvirker HRM (Human Resource Management), både for organisationen som helhed og for medarbejderne.

  Velkommen til vores webinar den 10. april, hvor Jan Laurijssen, HR-konsulent og researcher hos SD Worx, vil se på de mange forskellige hypoteser og antagelser om AI's fremmarch i HR-verdenen. Vi vil finde ud af, hvad vi ved, og hvad vi stræber efter, men også hvilke trusler og fordomme der findes.

  Webinaret vil blive afholdt på engelsk.

  For hvem? For dig der arbejder med HR, Talent Management, rekruttering, planlægning eller lignende.

  Se webinaret: Se webinaret ved at udfylde formularen for at se webinaret og lære mere om, hvordan AI påvirker dit arbejde i HR.

  Foredragsholder

  Jan Laurijssen - HR-evangelist, forsker og konsulent hos SD Worx og University of Antwerp

  Jan Laurijssen er en højt kvalificeret HR-konsulent og en førende forsker ved SD Worx og universitetet i Antwerpen. Han rådgiver vores kunder om "fremtidens arbejde", underviser og er en meget værdsat foredragsholder om emnet.

  Jan leder også forskningen "Next Generation Work", der udføres af professor Ans De Vos i samarbejde med Antwerp Management School. Han er specielt interesseret i Talent Management og søger svaret på spørgsmålet: "Hvorfor former organisationer deres arbejdsstyrke, som de gør?".