1. Home>

FLO, international integration af løn- og HR-software

Det kan være svært at administrere international løn - især med flere lønudbydere på tværs af landene. Skal du holde alle lønoplysninger opdateret og fejlfri? Sikke et besvær. Vælg SD Worx FLO i stedet. Spar tid og ressourcer med en enkelt lønpartner i hele Europa. Og få din virksomhed til at vokse med en solid integration af din betroede HR-software i vores førende internationale løn løsning.

En servicepakke til alle behov inden for lønadministration: GRO, FLO og PRO

Kontakt os
International payroll and HR software integration

Centralisér din internationale lønbog og udnyt din HCM

Success
Giv dine HR-teams mere indflydelse

Optimer lønprocesserne, og få alle medarbejdere betalt korrekt og rettidigt på tværs af lande. Undgå kedelig, fejlbehæftet manuel dataindtastning og reducer antallet af kørsler uden for cyklus.

Shield
Maksimere sikkerheden

Sørg for, at alle lønningsdata og filer opbevares sikkert og deles på et need-to-know-grundlag via Flows, vores ISAE 3000-certificerede og GDPR-kompatible integrationsplatform.

Expertise
Få ekspertrådgivning

Hold en kort linje med din lokale lønkonsulent og vores skatte- og juridiske eksperter. De vil hjælpe dig med at finde svar på dine spørgsmål og holde styr på de stadigt skiftende regler.

Analytics
Få dyb indsigt

Få mest muligt ud af dine HR- og lønningsdata ved at kombinere dem i aggregerede analyser for flere lande og rapporter af høj kvalitet for global lønningsoverblik.

Benefits
Harmoniser din lønbog

Sørg for en ensartet levering af tjenester i alle de lande, du er aktiv i, og lad dine HR-teams interagere inden for en enkelt standardiseret intuitiv brugeroplevelse.

Lokal ekspertise, global styring, problemfri integration

Managed Payroll Services

Administrerede løntjenester

Outsource din internationale lønadministration til vores eksperthold, som dækker dine medarbejderes unikke behov i landet. Fra hurtigt skiftende regler til kulturelle forskelle og forventninger - dine lokale lønkonsulenter kender dem som deres egen bukselomme. Stol på dem for nøjagtig og lokal overensstemmende lønregistrering i hver eneste cyklus.

  HCM- og lønintegrationsplatform

  Mød SD Worx Flows, teknologiens svar på bedre international lønadministration. Ved at integrere din betroede HR-software - såsom SAP SuccessFactors eller Workday - med vores førende internationale lønningsløsninger gør denne platform det muligt for dig at udnytte automatiseringens kraft og samtidig maksimere din nuværende HCM-investering. Overvåg hele lønprocessen for hvert enkelt land online 24/7, og få besked, når der mangler data eller er forkerte data.

   Real-time data dashboards and reports

   Data i realtid

   Oplev præcise dashboards i SD Worx Flows for nemt at analysere alle lønparametre i og mellem lande, omkostningscentre og tidsperioder - fra overtidsudgifter til fravær. Har du brug for bredere rapporter, der også omfatter dine egne finansielle data, salgsmål osv.? Udtræk de data, du har brug for, fra SD Worx Flows, så de er klar til at blive brugt i dine egne dashboards.

    Integrated Workforce Management

    Styring af arbejdsstyrken

    Men hvorfor stoppe her? Tilføj Workforce Management-løsninger til SD Worx Flows-platformen for hurtigt at tildele den rigtige person til det rigtige job - hver gang. Forbedr produktiviteten, spar tid og undgå fejl med cloud-baserede værktøjer, der forener lokal tids- og tilstedeværelsesstyring, planlægning af arbejdsstyrken, opgavestyring og giver dig intelligent indsigt i din arbejdsstyrke.

     Harmoniser din lønbog på tværs af Europa

      Kontakt os