1. Home>

GRO, global løn til din internationale ekspansion

Er din virksomhed ved at ekspandere på tværs af grænserne? Eller ønsker du at ansætte talenter i udlandet? International lønadministration indebærer nogle udfordringer, f.eks. overholdelse af lokale lovkrav og fejlfri international lønadministration. Vi har din ryg med SD Worx GRO, vores globale løntjenester til virksomheder, der er i gang med deres internationale vækst.

En servicepakke til alle behov inden for lønadministration: GRO, FLO og PRO

Kontakt os
Global payroll services for your international expansion

Organiser din internationale lønliste på ingen tid

Legal
100 % overholdelse af lovgivningen

Stol på vores lokale eksperter til at guide dig gennem komplekse lokale regler. På den måde opfylder du kravene i landet for hver enkelt udenlandsk medarbejder og undgår bøder.

Success
0% fejlrisiko

Giv dig selv ro i sindet ved at implementere en smidig og præcis international lønregistrering via en enkelt sikker måde at arbejde på tværs af lande på med støtte fra vores eksperter.

Time Management
15 % mindre tidsforbrug

Frigør tid ved at frigøre effektiviteten af en enkelt platform til at følge op på dine globale lønninger og daglige forespørgsler.

Money
100 % gennemsigtig TCO

Reducer skjulte omkostninger med en samlet Gro-pakke for alle lande, der dækker hele omfanget og kvalitetssikringen af løntjenester og ekspertrådgivning, alt sammen under én kontrakt.

Start din globale ekspansion med skræddersyet lønsupport

All your global payroll needs covered

Alle dine behov for global lønregistrering er dækket

Uanset hvor du er, uanset hvor du skal hen - du kan regne med den lokale ekspertise hos vores certificerede lønningseksperter. Med en lokal forankring i 150 lande har vores Managed Payroll Services ingen grænser. Vælg hurtig international vækst med strømlinede lønprocesser, og få hele dit teams lønninger udbetalt korrekt og rettidigt.

  In every new market you’re entering

  På hvert nyt marked, du går ind på

  Er du ved at udstationere en eller flere medarbejdere i et nyt land? Vores eksperter tager hensyn til lokale regler og får din virksomhed registreret hos de relevante myndigheder. I mellemtiden hjælper vi dig med kontraktopsætningen og alle de væsentlige lønningsmæssige forhold i det pågældende land.

   Leave payroll to our people

   Ro i sindet ud over lønregistrering

   Vores eksperter er klar til at hjælpe dig med enhver tvivl eller ethvert spørgsmål, du måtte have vedrørende lønadministration. Men det er ikke den eneste måde at få adgang til vores viden på. Vil du have specifik rådgivning om national arbejdslovgivning, kollektive overenskomster, social sikring, HR-politikker og meget mere? Vi viser dig vejen: fra lønsplitning og expats til fratrædelsesgodtgørelser og fleksible betalingsplaner.

    Få teknologien til at arbejde for dig

    Stol på vores sikre, GDPR-kompatible digitale platform til at organisere din lønadministration på en intuitiv måde. Følg nemt op på forespørgsler, strukturer din lønbog i kalenderen og meget mere - hvor som helst og når som helst. Vores værktøjer er tilgængelige via enhver enhed, hvilket sikrer en smidig oplevelse af dine daglige lønningsaktiviteter.

     FAQS om internationale lønninger: et smugkig på vores ekspertise

     Start med at skabe et solidt grundlag for din internationale lønbogholderi. Til at begynde med skal du overveje, hvordan du vil indsamle HR-data fra alle de lande, din virksomhed er aktiv i, og hvordan du vil harmonisere dine HR-processer på tværs af landene. Sæt dig også ind i de lokale arbejdsmarkedslove, og sørg for hurtigt at registrere dig som arbejdsgiver i hver relevant jurisdiktion. SD Worx kan hjælpe dig med alt det.

     Hvis du ønsker at ansætte medarbejdere, der bor og arbejder i et andet land, skal du være registreret i det pågældende land. SD Worx kan hjælpe dig med den administration, der er nødvendig for at registrere din virksomhed som udenlandsk arbejdsgiver. Det er ikke altid nødvendigt at have en lokal enhed på plads, det afhænger af den lokale lovgivning.

     Ikke nødvendigvis. De fleste små virksomheder, der tager deres første skridt i international beskæftigelse, har ikke lokale lønafdelinger i alle lande. For at få det til at fungere, kan du stole på råd fra en troværdig lønpartner som SD Worx og give dit centrale lønteam mulighed for også at administrere lønninger i andre lande.

     Dette afhænger af det land, du ansætter i, da kravene til lønsedler stammer fra den lokale arbejdslovgivning. Med vores pakke med indenlandsk ekspertise sparer SD Worx dig for besværet med at tyde lokale regler og bestemmelser i hvert enkelt land, du er aktiv i. Den giver dig al den støtte, du har brug for, når du skal ind på et nyt marked: fra generel rådgivning om national lovgivning og kollektive overenskomster til støtte med lønadministration, f.eks. bestilling af måltidskuponer eller udfyldelse af landespecifikke formularer. 
     Kontakt os for at begynde at implementere vores ekspertisepakke for indenlandske virksomheder.

     Når din lønningsliste består af få personer på få steder, behøver du ikke at arbejde med lokal HR- og lønsoftware. Hos SD Worx giver vi dig en central platform med et skema til at strukturere din lønproces i hvert enkelt land og til at følge op på daglige forespørgsler. Denne platform er integreret med vores lokale lønningsmotorer for at sikre et automatiseret datastrøm.

     Gør din næste internationale leje til en leg

      Vækst din virksomhed - kontakt os