1. Home>
 2. Innovative løsninger>
 3. Vores løsninger til lønregistrering>

Få lønnen til at fungere for din virksomhed

Lønninger er ikke blot en vigtig forretningsfunktion, der påvirker cashflow og rentabilitet - de spiller også en afgørende rolle for din kultur. Det betyder dog ikke, at lønbehandling behøver at være tidskrævende og kompliceret. Ikke med en erfaren lokal lønpartner som SD Worx.

Med SD Worx, er din virksomhed sikret engageret medarbejdere og en stærk loyalitet, en løsning som  altid er i overensstemmelse med reglerne og lovgivning. Alt dette er baseret på vores førende løn-, ydelses- og regnskabstjenester og vores effektive cloud-baserede lønteknologi.

Kontakt os
solution_payroll

Hvorfor SD Worx?

icon
5.7 millioner+ Håndtering af lønsedler pr. måned

Internationell lönehantering icon
90.000+Virksomheder

Staffing
7.500+HR-fagfolk

Retention / Reward
75+År af erfaring

Tillidvækkende lønregistrering, der er skræddersyet til din virksomheds behov

Managed Payroll Services

Få den type service, som DU ønsker

SD Worx tilbyder skræddersyede løntjenester, lige fra SaaS-løntjenester eller administrerede løntjenester til omfattende outsourcing af løntjenester leveret af enestående lønfunktionærer med lokal ekspertise.

  employee profiles 2

  Skalérbare, integrerede cloud-baserede løsninger

  SD Worx tilbyder konfigurérbar og skalérbar cloud-baseret lønsoftware, herunder lokale ’best-of-breed’- og ERP-baserede løsninger, der integreres problemfrit med førende centrale HR-, fraværsstyrings-, tids- og tilstedeværelsessystemer m.m.

   Get more done with Workforce Management

   Medarbejder-selvbetjening og e-lønsedler

   Giv dine medarbejdere mulighed for at håndtere administrative HR-opgaver og se digitale lønsedler via en app eller en lokal digital løsning.

    Leave payroll to our people

    Overholdelse af lovgivning

    Vi garanterer overholdelse af gældende lovgivning med indbyggede regler i vores software og vejledning fra vores lokale eksperter.

     Roche Diagnostics
     Vi havde brug for mere tid til et intelligent indblik fra HR for at styre vores virksomheds vækst i den rigtige retning. Takket være Business Process Outsourcing (BPO) har vi den tid nu.
     Roche Diagnostics
     Evelyn Willems, People & Culture Director, Roche Diagnostics
     subdomain hr data mgt block 2

     Lokalt fokus, global rækkevidde

     Vores professionelle lønadministratorer og løsninger støtter dig på alle trin i din internationale ekspansion, lige fra ansættelse af din første medarbejder i udlandet til at vokse til en  global virksomhed - og mere endnu. Vi hjælper dig med at optimere din lønseddel for flere lande, uanset om du bruger SAP SuccessFactors, Workday eller vores eget Core HR-system til flere lande som HR-system.

      Læs mere

      Vil du vide mere om vores SD Worx software?