1. Home>
 2. Innovative løsninger>

Vores løsninger til lønregistrering

Medarbejdernes tillid begynder med at betale lønnen korrekt og til tiden. Vi tilbyder skalerbare og fleksible lønløsninger til store og mellemstore virksomheder samt til den offentlige sektor. Vores team af eksperter vil arbejde sammen med dig som kunde for at finde de mest innovative løsninger, der vil forbedre effektiviteten i realtid, men frem for alt på lang sigt. For virksomheder og organisationer, der ønsker at være på forkant, er fremtiden inden for løn og administration kommet.

Book møde
Glad kvinna
Natur

Danske lønninger til danske virksomheder og organisationer

Nye love træder i kraft, kollektive overenskomster genforhandles, og ansættelseskontrakterne tager nye former. Udfordringerne for virksomhederne vokser, og for at klare sig på et marked i forandring er der behov for løsninger, der løbende strømliner, optimerer og garanterer resultater. Med over 75 års erfaring og omfattende ekspertise sikrer vores team, at lønadministrationen kører problemfrit og fejlfrit.

SD Worx skaber forudsætningerne for, at vores kunder kan fokusere fuldt ud på deres kerneforretning, samtidig med at de kan være sikre på, at der bliver passet godt på deres medarbejdere. Vi arbejder for fremtiden, vil du være med?

  Book et møde
  Kvinnor pratar

  Vores skalerbare løntjenester

  Du behøver ikke at vælge mellem at opbygge din egen lønfunktion eller outsource den helt. Vælg og kombiner SD Worx' løntjenester og skræddersy løsningerne til din virksomheds behov.

   Læs mere om vores løntjenester

   Nogle af vores kunder

   Espresso House
   AFRY
   Skandia

   Over 90.000 kunder på verdensplan

   Idea icon
   +75 års erfaring

   Rayroll icon
   + 5 600 000 lønsedler pr. måned

   People icon
   +150 lande

   Karinna-Kærmølle-Calendly-book-meeting

   Vil du vide mere om vores Løn løsninger?

   Find et tidspunkt, der passer dig, til et kort møde med vores ekspert i løn- og outsourcing, Karinna. Han vil fortælle dig, hvordan du kan få en sikker og tryg løntjeneste med SD Worx som din partner.

    Book møde med Karinna