1. Home>
  2. Presse>

SD Worx og Protime forlænger kontrakten med cykelholdet til 2028

PR23424_1200x800

SD Worx og Protime forlænger kontrakten med cykelholdet til 2028

Den europæiske leverandør af HR-tjenester SD Worx og datterselskabet Protime, der er specialiseret i planlægning af arbejdsstyrken, meddelte i dag, at de forlænger deres engagement som hovedsponsor for cykelholdet Team SD Worx frem til 2028.

Siden SD Worx blev hovedsponsor for kvindernes cykelhold, har holdet vundet verdensmesterskabet, kvindernes Tour de France, to gange Flandern Rundt, to gange Liège-Bastogne-Liège, tre gange Strade Bianche, to gange europamesterskabet, en gang Paris-Roubaix, en gang Amstel Gold Race, to gange Flèche Wallonne og to gange Gent-Wevelgem. Holdet har ført UCI-ranglisten i flere år, hvilket gør det til det bedste hold i verden.

Kobe Verdonck, CEO for SD Worx, er glad for denne udvikling:

- »Da vi blev sponsor i 2020, havde vi to hovedmål - at give kvindecykelsporten ekstra energi til at udvikle sig og at øge vores branding internationalt. I dag kan vi se tilbage på de seneste år med stor tilfredshed. Vi har tidligere forlænget vores engagement som hovedsponsor frem til 2026, men nu lægger vi yderligere to år til. Vi ønsker at opmuntre unge talenter til at udvikle sig yderligere, og vi gør det for at bringe folk sammen. Dette fantastiske hold fortjener vores langsigtede engagement, og vi ser på fremtiden med håb og er sikre på, at vi vil få nogle fantastiske øjeblikke sammen.

Gille Sebrechts, administrerende direktør for Protime, siger: 

- »Vi er glade for at kunne forlænge vores støtte til cykelholdet SD Worx-Protime indtil 2028. Disse fantastiske atleter har med deres beslutsomhed og teamwork meget tilfælles med vores egen Protime-ånd. Vi ser frem til at være en del af væksten med dette tophold.

Teamchef Erwin Janssen er meget glad for, at begge hovedsponsorer har forlænget kontrakten med holdet frem til 2028:

- Det viser, at de har tillid til vores hold, men også at de fortsat vil støtte udviklingen af kvindecykling. Vi har allerede opbygget noget rigtig godt sammen med SD Worx og Protime i løbet af de sidste par år. Det er inspirerende for os at se, hvordan sponsoratet af cykelholdet lever blandt medarbejderne i begge virksomheder. Det giver os energi, at vi allerede nu ved, at vi kan fortsætte på højeste niveau i de næste fire sæsoner. På den måde bevæger SD Worx og Protime sig også fremad med ambitionen om fortsat at være verdensførende med holdet i de kommende år.