1. Home>
  2. Presse>

SD Worx gennemfører opkøb af rumænsk markedsleder inden for løn- og HR-løsninger

PR29424_1200x800

SD Worx, den førende europæiske leverandør af HR- og lønløsninger, har afsluttet købet af Romanian Software S.R.L., markedslederen i Rumænien inden for lønløsninger og Human Capital Management (HCM).

SD Worx har allerede annonceret sin hensigt om at overtage Romanian Software S.R.L. i december 2023. Overtagelsen var underlagt fusionskontrol og myndighedsgodkendelser, som blev opnået tidligere i april. I dag har begge parter formelt afsluttet overtagelsen.

Med opkøbet styrker SD Worx sin position i Centraleuropa og udvider sit tilbud af proprietær lønteknologi til nationale og internationale kunder. Romanian Software S.R.L. får adgang til SD Worx' komplette løn- og HR-software og -tjenester og til virksomhedens voksende tilstedeværelse i Europa. Rumænien er det 18. europæiske land, hvor SD Worx har sin egenudviklede løn- og HR-software.

 

"Kobe Verdonck, CEO for SD Worx: «Det er fantastisk, at vi nu har afsluttet overtagelsen med Romanian Software. Det er et vigtigt skridt fremad i vores ekspansion i Centraleuropa og bekræfter vores ambition om at blive den førende europæiske leverandør af end-to-end HR-løsninger. Ved at bygge videre på Romanian Softwares løsninger, erfarne specialister og stærke kundebase er vi klar til at fortsætte deres vækstrejse. En varm velkomst til alle vores nye kolleger, vi er glade for, at de bliver en del af SD Worx-familien."

"Vi er meget stolte over, at SD Worx regner med os til at træde ind på det rumænske marked. I de mange samtaler, vi havde i løbet af processen med at afslutte aftalen, følte vi virkelig, at vi har meget til fælles med hensyn til vision, go-to-market, virksomhedsværdier og kultur. Vi er glade for at kunne støtte SD Worx i deres europæiske vækstambitioner og ser frem til at arbejde sammen om at hjælpe vores kunder med at vokse", siger Victor Dragomirescu, CEO for Romanian Software S.R.L. 

 

Romanian Software S.R.L. udvikler og markedsfører colourful.hr, en komplet pakke af proprietære løn- og HCM-løsninger, der leveres som onpremise og i skyen, med valgfri løntjenester. Virksomhedens 160 medarbejdere hjælper omkring 750 rumænske arbejdsgivere og deres 200.000 ansatte. Kunderne omfatter Ikea, Starbucks, Louis Vuitton, Rewe, Altex, Cognizant og Pizza Hut. Romanian Software S.R.L., der har hovedkontor i Bukarest, har en lokal markedsandel på 14 % og genererede en omsætning på ca. 6 mio. euro i 2023.

Til denne transaktion blev SD Worx rådgivet af PwC Rumænien og D&B David si Baias. Romanian Software S.R.L. blev rådgivet af Voicu & Asociații.

 

Om Romanian Software S.R.L.

I over 20 år har Romanian Software S.R.L. arbejdet på at revolutionere den måde, hvorpå virksomheder forvalter deres mest værdifulde aktiv - deres medarbejdere. Ved at kombinere vores omfattende erfaring med banebrydende teknologi leverer vi effektive og innovative løsninger inden for HR-området.

colorful.hr er en førende platform udviklet af Romanian Software S.R.L., som gør det muligt for virksomheder at digitalisere deres HR-processer. Vi har været strategisk partner for mere end 750 virksomheder i Rumænien og har givet dem ekspertise inden for løn- og HCM-løsninger. Colourful.hr-platformen tilbyder en række tilpassede værktøjer, der gør det muligt for HR-afdelinger at overvåge performance og understøtte vækst. Vores engagement i effektive og innovative HR-løsninger er tydeligt i vores arbejde. colourful.hr, støttet af Romanian Software S.R.L.'s erfaring og teknologi, fortsætter med at være markedsledende og en katalysator for digital transformation inden for HR-ledelse.

For mere information: www.colorful.hr