1. Home>
 2. Innovative løsninger>
 3. Vores løsninger til lønregistrering>

Løn Outsourcing

Lønadministration kræver specialiserede kompetencer, som løbende skal opdateres, og derfor vælger flere og flere at outsource deres løn- og HR-administration. Vi har nogle af Danmarks (og Europas) mest vidende folk inden for løn og HR. Hvorfor ikke outsource dine løntjenester til os?

Kontakt os
Möte

Hvorfor outsourcing af lønadministration?

BenefitsSikkerhed og partnerskab

I stedet for at have nogle få lønmedarbejdere med al viden, har du altid adgang til en række højtuddannede specialister med stor erfaring.

Tid ikonEffektivitet

Hvis du også strømliner din lønadministration, når du outsourcer lønadministrationen, kan du spare omkostninger. Hvis du skifter til SD Worx outsourcing af lønadministrationen, kan du øge din effektivitet med op til 15 %.

Idea iconViden

Outsourcing og ekspertise lige ved hånden, sikrer veldokumenterede procedurer og processer samt garanterede opdateringer om love, regler og ændringer.

flexibel ikonFlexibilitet

Prisen for outsourcing af lønudbetalinger afhænger af antallet af løndokumenter pr. måned. Derfor er det muligt at være fleksibel med omkostningerne, når du udvider, reducerer eller sælger datterselskaber.

check ikonIngen systemafhængighed

Med SD Worx Outsourcing kan vores kunder nedskalere eller opskalere tjenesterne efter behov. SD Worx’s sikrer, at der ingen systemafhængighed er, når systemerne skal vedligeholdes.

Kvinna dator

Hvad er dine behov?

Vi tilbyder følgende muligheder for outsourcing af løn- og HR-løsninger:

 • Du tager dig af hele lønprocessen - SD Worx tager sig af systemadministrationen.
 • SD Worx håndterer hele lønprocessen - traditionel outsourcing.
 • SD Worx håndterer udvalgte dele af lønprocessen sammen med dig.
 • Vi kan også tilbyde outsourcingservice til HR.
  Book møde

  Med SD Worx lønoutsourcing har du som kunde adgang til

  StaffingProfessionel specialist

  SD Worx' team af specialister arbejder rådgivende, ansvarligt og proaktivt for at sikre, at din virksomhed har den bedste løsning både nu og i fremtiden.

  Plug-and-playPartnere

  SD Worx arbejder tæt sammen med andre leverandører og partnere, som vores kunder har adgang til, for at lette deres standardintegrationer.

  Payroll techTeknisk partner

  SD Worx tager sig af teknologien, driften af systemet, opgraderinger og sikkerhed samt ændringer af systemet, der påvirkes af nye eller opdaterede love og regler.

  PersonalStøtte

  Mange års erfaring betyder, at SD Worx kan yde support til medarbejdere, ledere og din virksomheds kontaktperson eller ekspert på lønområdet.

  check ikonKvalitet

  Vi tager os af administrationen af din virksomheds pensioner og udfører regelmæssig kvalitetsovervågning via SLA'er og KPI'er, præcist og effektivt, samtidig med at vi giver dig fuld indsigt.

  ProductivitéLøbende udvikling

  Ved at være lydhøre og løbende forbedre vores tjenester og produkter, skaber vi sammen med vores kunder lønsystemer og tjenester til fremtiden.

  Vores samarbejde bygger på tillid og partnerskab

  Telia
  SSAB
  Skandia

  Vil du vide mere om vores outsourcing af lønadministration?