1. Home>
 2. Innovative løsninger>
 3. HR-systemer til den innovative organisation>

Globale HR-processer med SAP SuccessFactors

Glad man

HR-transformation omfatter ikke kun mennesker og processer, men også den teknologi, der understøtter dem. For de fleste organisationer er den underliggende digitale HR-teknologi afgørende for at nå digitaliseringsmål i organisationen. Med SAP SuccessFactors har du teknologien til at få succes med din HR-transformation.

Book møde
Glad man

Fordele for din organisation med SAP SuccessFactors

Employeur attrayantHøjere medarbejdertilfredshed

Innovative apps direkte på mobilen og rettidig løn - den perfekte opskrift på en førsteklasses arbejdsgiver.

check ikonTotal ro i sjælen

Vores team på over 450 interne SAP-eksperter garanterer omfattende support og banebrydende fleksibilitet.

Lönetjänster iconBudgetvenlig

Hold dig inden for budgettet med hurtig implementering af teknologisk support fra en enkelt leverandør.

Automatisering ikonLad lønsystemet arbejde

Træf datadrevne beslutninger ved at sammenkoble dine løndata med HR- og virksomhedsdata.

brushSkræddersyede løsninger

Vi kan integrere vores HR-løsninger fuldt ud med dine nuværende løsninger og tilføje support, hvor det er nødvendigt.

SAP

Solid SAP-erfaring

Adessa er en del af SD Worx og fokuserer på cloudbaseret HR-software: rådgivning, design, implementering, support og administration af SAP HCM, SAP SuccessFactors Employee Central (EC) og Employee Central Payroll (ECP). Adessa har over 250 tilfredse SAP-kunder og 600.000 brugere. Med fokus på brugeroplevelse, og effektive HR-processer, designes en skræddersyet løsning til at opfylde dine specifikke behov. Det hele med en pålidelig business case.

  Læs mere om Adessa
  SAP

  SAP SucessFactors med Adessa Simplified_hr

  Få maksimal værdi med det samme, med Adessa’s Simplified_hr template. Denne best-in-class-løsning kombinerer brancheerfaring, dybdegående ekspertise og et stærkt fokus på kundesucces for at skabe værdi på ingen tid. Adessa’s Simplified_hr template leveres som en service i en enkel og omfattende abonnementsmodel, der gør SuccessFactors tilgængelig selv for mellemstore virksomheder - uden at skulle tænke på kapitalinvestering.

   SAP

   Fleksible modeller til levering af løn med SAP SucessFactors

   Uanset om du administrerer din lønadministration i SAP (SF EC eller HCM) eller forbinder dit SAP-system med SD Worx-lønløsninger, tager vi os af dig og dine behov. Vores lokale lønningseksperter tilbyder avanceret support, herunder overensstemmelseskontrol, lønudbetalinger og dataindtastning. Vælg den servicemodel, der passer bedst til dig, fra Managed Payroll Services til fuld outsourcing.

    Software til medarbejdere

    Er du på udkig efter et mobilvenligt, brugerorienteret og lokaliseret HRIS som grundlag for din virksomhed? Så er SAP SuccessFactors Employee Central noget for dig! Denne avancerede løsning giver dine medarbejdere mulighed for at drage fordel af smidige og konsekvente processer på tværs af HR-områder. Vores projekttilgang og acceleratorer giver forudsigelige implementeringstider, samtidig med stor fleksibilitet.

     Time Attendance

     Aldrig alene og altid opdateret

     Adessa ProCare er en effektiv og fleksibel supportmodel, der er designet til at levere proaktiv vedligeholdelse, hændelseshåndtering, langsigtede bæredygtige løsninger og hurtig problemhåndtering. Vi har et erfarent team af lokale og globale konsulenter, som yder fuld teknisk og HR-support for at sikre, at du får mest muligt ud af din investering i SAP SuccessFactors. Desuden vil du altid være opdateret med de seneste nyheder og innovative HR-trends.

      Nogle af vores kunder

      HP
      Ericsson
      Bayer
      Nestle
      eon
      Anders Sepstrup

      Er du interesseret eller ønsker du at vide mere om SAP til din organisation?

      Find et tidspunkt, der passer dig, til et kort møde med Anders Sepstrup hos Adessa, der er en del af SD Worx-familien og leverandør af SAP. Han vil fortælle dig om mulighederne med digital HR-teknologi til din virksomhed.

       Book møde med Anders