1. Home>
 2. Blog>
 3. Løn>
Woman in White Long Sleeve Shirt Using Macbook Pro

De 3 vigtigste grunde til outsourcing af løn

Hvorfor bliver outsourcing af lønadministrationen mere og mere populær i disse tider med løbende forandringer? Eller sagt på en anden måde: Hvad er fordelene helt præcist? De, der allerede høster fordelene ved outsourcing af lønadministrationen, hævder, at de tre mest overbevisende grunde er følgende

# 1 Mindre administrativ byrde for personalet

Lønregistrering er en tidskrævende og fejlbehæftet proces. Desuden er der stor sandsynlighed for, at lønadministration ikke er dit HR-personales yndlingsopgave, så outsourcing af din lønadministration kan gøre dit kontor til et gladere sted.

  Titia van Rooijen
  Vores afdeling kom under et større og større pres på grund af et joint venture. Heldigvis har outsourcing øjeblikkeligt gjort arbejdsbyrden meget lettere. Vores lønkonsulent laver alle nettolønsberegninger for vores belgiske medarbejdere, hjælper med årets bonus og feriepenge og er vores første kontaktpunkt for juridisk rådgivning.
  Titia van Rooijen
  Titia van Rooijen, Regional Manager i HR Shared Services Centre, CWS-boco Group

  # 2 Kontinuitet i HR-aktiviteterne

  Du kontrollerer meget, men ikke alt. Intern og ekstern mobilitet kan lægge en stor byrde på dit team. Det er ofte vanskeligt at finde passende afløsere med kort varsel på grund af den øgede kompleksitet i lønarbejdet. Men som du ved: Lønarbejde er aldrig på pause.

  Outsourcing af visse opgaver eliminerer dette problem. HR-partnere tildeler normalt faste medarbejdere til din virksomhed, men i tilfælde af deres fravær er der altid en reserveperson til rådighed til at tage over. Det gør underværker for din ro i sindet.

   Bert Van der Wee
   Hvis en person i mit team bliver syg eller forlader virksomheden, påvirker det ikke vores lønhåndtering. Alt er veldokumenteret og i SD Worx' trygge hænder.
   Bert Van der Wee
   Bert Van der Wee, Global Cost Management Director , Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP

   # 3 Mere tid til medarbejdere til at fokusere på mere værdiskabende opgaver

   Som du utvivlsomt ved, er der meget arbejde forbundet med beregning og udbetaling af lønninger, især i den komplekse og stærkt regulerede europæiske kontekst. Derfor bliver projekter med en højere strategisk værdi sat på standby, når det er den tid på måneden (eller året). Outsourcing er en ideel måde at frigøre tid til dine medarbejdere på.

    

    Har du brug for rådgivning om outsourcing af din lønadministration?

    Vores lønningseksperter har hjulpet nogle af de mest kendte organisationer med at nå deres strategiske mål gennem outsourcing, og de kan også hjælpe dig.

    Book et uforpligtende møde
    Mann snakker i telefon