1. Home>
 2. Blog>
 3. Løn>
blog-hero-image-denmark

3 grunde til, at internationale virksomheder bør overveje outsourcing af lønadministrationen

Hvorfor bliver outsourcing mere og mere populært i disse tider med konstant forandring? Eller for at sige det på en anden måde, hvad er fordelene ved at outsource lønadministrationen, når din virksomhed ekspanderer internationalt? De, der allerede høster fordelene ved outsourcing af løn, fortæller, at disse er de tre mest overbevisende:

  # 1 Reducer den administrative byrde for personalet

  Lønudbetaling til flere lande er en tidskrævende og fejlbehæftet proces med alvorlige konsekvenser, hvis den er unøjagtig eller ikke overholder reglerne. For ikke at nævne sandsynligheden for, at jeres HR-personale ville foretrække at arbejde med mere strategiske opgaver end lønadministration. Så outsourcing af jeres lønadministration kan måske endda gøre humøret højere på jeres kontor.

  "Vores afdeling kom under mere og mere pres på grund af et joint venture. Heldigvis har outsourcing med det samme gjort arbejdsbyrden meget mindre. Vores lønkonsulent laver alle nettolønsberegninger for vores belgiske medarbejdere, hjælper med bonusser og feriepenge ved årets udgang og er vores første kontaktpunkt for juridisk rådgivning."

  Titia van Rooijen, Regional Manager i HR Shared Services Centre i CWS-boco Group.7

   # 2 Sørg for kontinuitet i HR-aktiviteterne

   I føler måske, at I har styr på det hele, men det er umuligt for et HR-team at vide det hele, når det gælder international løn. Intern og ekstern mobilitet kan lægge en tung byrde på jeres team, da viden ikke videregives, og processer ikke tilpasses. Det er ofte svært at finde passende erstatninger med kort varsel på grund af den øgede kompleksitet i lønkørslen. Men som I ved, så stopper lønkørslen ikke.

   Outsourcing af visse opgaver eliminerer det problem. HR-outsourcing partnere tildeler normalt faste medarbejdere til at støtte jeres virksomhed, men i tilfælde af fravær er der altid en backup-person til rådighed til at tage over. Og det bedste af det hele? Den ro i sindet, der følger med.

   "Hvis en i mit team bliver syg eller forlader virksomheden, påvirker det ikke vores lønhåndtering. Alt er veldokumenteret og i SD Worx' sikre hænder."

   Bert Van der Wee, Global Cost Management Director hos Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP

    # 3 Giv personalet mere tid til at fokusere på værditilvækst

    Det er ingen hemmelighed, at der ligger meget arbejde i lønberegning og -udbetaling. Det betyder, at projekter med en højere strategisk værdi bliver sat på hold, når det er den tid på måneden (eller året). Outsourcing af løn er en ideel måde at frigøre tid til jeres medarbejdere, så de kan bruge deres opmærksomhed på at forbedre f.eks. medarbejdernes engagement og oplevelse.

    Leder I efter jeres perfekte globale lønpartner? Vores løneksperter har hjulpet nogle af verdens største brands med at nå deres strategiske mål gennem outsourcing, og de er her også for at hjælpe jer.

     Leder I efter jeres perfekte internationale partner til outsourcing af løn?

      Download vores gratis Global Payroll RFP-værktøj