1. Home>
 2. Blog>
 3. HR>
Workation

Derfor bør dine personalegoder omfatte "workation"

I sommer indførte SD Worx en "workation"-politik, så medarbejderne kan kombinere arbejdsdage og ferie/weekend for at tilbringe tid i udlandet. Medarbejdere kan nu bruge op til 20 arbejdsdage på at arbejde i et af de 24 lande, hvor vi har en juridisk enhed. Ændringen har været populær: over 300 workation-ansøgninger er blevet godkendt i de sidste 2 måneder! 

  Succeshistorier om workation

   Gå 50 meter fra skrivebordet til stranden

   Workation_Mauritius

   Azra Ahmed, tekstforfatter, brugte 3 uger på at rejse rundt på Mauritius: "Jeg kan bekræfte, at den såkaldte paradisø lever op til sit navn: De fleste dage gik jeg mindre end et minut for at have tæerne i sandet. Mauritius er kompakt nok til, at jeg kunne besøge alle fire hjørner af øen og nyde den fantastiske natur, kultur og mad. Og selvfølgelig besøgte jeg også SD Worx' kontor! Det var vidunderligt at møde kolleger personligt, som jeg havde chattet med over Teams-opkald i så lang tid."

    Hyggelige aftener ved søen

    Workation_France

    Lissa Hellemans, Benefits & Mobility Officer, tilbragte et par dage i Frankrig med sin partner: "Takket være vores nye workation-system er det lettere for mig at ledsage min partner på hans hyppige ture til udlandet. For nylig var vi i et sommerhus med familien, og jeg kunne spise frokost med dem eller være med efter arbejde. Om aftenen var vi ude at svømme i en sø, på restaurant eller på vandreture i området. Jeg vil absolut anbefale det, så længe du har et roligt sted at arbejde og en stabil internetforbindelse."

     Tag familien med på en længere rejse til Mauritius

     Workation Family adventure in Mauritius

     Dane Herron, Head of Customer Success, havde længe gerne villet besøge sin familie på Mauritius: "Det er så langt at rejse med små børn i kun 1 eller 2 uger. Den nye workation-politik har gjort det muligt for os at rejse hertil i 3 uger: Jeg arbejdede i den første uge og tog derefter 2 ugers ferie med familien.  Det har været en fantastisk mulighed, ikke kun for at se familien, som vi ikke har set i lang tid, men også for at møde holdene her i Mauritius, opbygge relationer og komme videre med et par projekter!"

      Tilbringer længere tid hjemme i Polen

      Workation_Poland

      Paulina Grygo, Payroll Consultant, slappede af med familien i Polen: "Workation har givet mig mulighed for at nyde lidt mere tid med min familie og mine venner, som jeg kun ser en gang om året. Jeg har ikke haft nogen tekniske problemer, så jeg er 100 % operationel, og jeg har været i regelmæssig kontakt med mine kolleger i Bruxelles, så jeg har ikke følt mig afkoblet fra teamet. Jeg sætter virkelig pris på den fleksibilitet, som SD Worx tilbyder os. Det er et stort skridt fremad."

       Hvad er fordelene ved at indføre en workation-politik?

       Vi spurgte Hicham Al Bouhali, People Director, Talent Acquisitions & Projects, hvorfor det er vigtigt at have en workation-politik på plads.

       "Workation giver medarbejderne ultimativ fleksibilitet, ikke kun med hensyn til deres arbejdstider, men også hvor de arbejder. Vi mener, at det er afgørende for at opnå balance mellem arbejde og privatliv, fordi alle liv er forskellige. Vi bør give alle medarbejdere mulighed for at blive mere motiverede og effektive på deres egen måde.

       Fjernarbejde er kommet for at blive, og for virksomheder som SD Worx vokser den globale rækkevidde. Vores medarbejdere skal have mulighed for at udforske verden, ligesom vi gør, eller tilbringe tid andre steder, hvor de har familie og fællesskab. En workation-politik tilskynder også til intern mobilitet, og hos SD Worx ser vi, at det bringer folk tættere sammen: Et team på næsten 10 personer bad for eksempel om at tilbringe et par dage sammen i Malaga!"

        Azra Ahmed - Corporate Content Creator at SD Worx

        Azra Ahmed

        Brand Content Creator at SD Worx